Camping och stugby vid foten av Skuleberget

Välkommen till Skuleberget Havscamping, en idyllisk tillflyktsort vid foten av Skuleberget i hjärtat av Höga Kusten där äventyr och avkoppling förenas. Upplev det bästa av Sveriges naturskönhet från våra bekväma stugor, välutrustade ställplatser eller direkt vid vattnet i vår gästhamn

Se pris och boka

Information

Nedan hittar du allt du behöver veta om våra olika boendealternativ. Klicka på det du vill veta mer om. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss per telefon eller mail.

Ställplatser

Bokning av ställplats går endast att göra online och vid 3 övernattningar eller längre vistelse. Vid bokning sker betalningen i bokningssystemet.


Skuleberget Havscamping erbjuder 39 ställplatser.

Samtliga 39 ställplater har ett 10A eluttag.

Samtliga ställplatser är 6,5 meter breda och underlaget är en plan grusyta.

Såväl husbilar som husvagnar är välkomna.

Det ej tillåtet att sätta upp förtält pga MSBs rekommendationer om 4 meters säkerhetsavstånd/fritt mellan boendeenheterna.


HÖGSÄSONG


Drop-in. Vid ankomst parkera ditt fordon vid betalstationen. Gå sedan upp till vår personal i receptionen/kiosken och fråga om det finns några lediga platser.


Anländer ni utanför våra öppettider 10:00 - 16:00 så parkera fordonet, gå runt på området och kolla i fall ni ser en plats med grön skylt på elstolpen. Grön = ledig. Vita platser är däremot upptagna eller förbokade.


Betala sedan i betalningsautomaten och placera biljetten i vindrutan fram.


Förbokad plats. Vid ankomst parkera ditt fordon vid betalstationen. Gå därefter upp till vår personal i receptionen/kiosken och fråga vart er plats är.


Anländer ni utanför våra öppettider 10:00 - 16:00 så parkera fordonet, gå runt på området och kolla efter en vit skylt på dom numrerade elstolparna med ert namn på.


LÅGSÄSONG


Drop-in. Ställ dig på en plats som med grönskylt på elstolpen, gå sedan och betala vid betalstationen.


Förbokad plats. Om du förbokat en plats så kommer ditt namn stå på en vit skylt på en av dom numrerade elstolparna.


Väl incheckade och betald så har ni fri tillång till toalett, dusch, bastu, el, wifi


Varmt välkomna!Stugor

2-bäddsstuga med wc & dusch.

 

Förutom rejält med havsutsikt erbjuder stugorna pentry med mikrovågsugn, kyl/frysfack, två fåtöljer och bord samt två enkel/dubbelsäng.

 

Ett bänkset utanför stugan för mysiga frukost och middagsstunder.


Campingen erbjuder fri WIFI och bastu.

 

Bokning av stuga går endast att göra online och vid 2 övernattningar eller längre vistelse. Vid bokning sker betalningen i bokningssystemet.


Gästhamnen

Framför vår sjöbod ligger nu en 24 meter lång flytbrygga med ett djup på 5,1m ytterst, 3,3m på hälften och ca 1,1m inne vid kajen. 

BRA ATT VETA

 Vid sjöboden finns ström och färskvatten, det ingår i hamnavgiften samt bastu.

I övrigt har man samma tillgång till faciliteter som vår bilburna gäster dvs toaletter, duschar, latrintömnlng, diskstation, sophantering etc. I vår lounge finns en liten kiosk och turistinformation. 

 

Det går tyvärr inte att boka en båtplats.

Det går bra att ringa till receptionen för information gällande beläggning. 

Telefon: 076-105 35 08


Vår bistro

VEÅSAND SKÄRGÅRDSBISTRO

Bistron är belägen i vackra Havsviken Veåsand i Docksta. Här kan du avnjuta god mat och dryck med fantastisk utsikt över Norrfjärden. Vår specialitet är Napolitanska pizzor med dom bästa råvarona från italien. Hit kan du komma med bil och båt eller varför inte ta husbilen elller husvagnen och bo över på Skuleberget Havscamping. Hoppas vi ses, välkommen!


ÖPPETIDER

Vårsäsong

Fredag & Lördag 1 Maj- 20 Juni

Kl. 16-22

Högsäsong

21 Juni- 17 Augusti

Alla Dagar 16-22

Höstsäsong

Fredag & Lördag 23 Augusti - 28 September

Kl. 16-22

KONTAKTA OSS

TELEFON: 076-105 35 08

E-MAIL:  info@skulebergethavscamping.se

VEÅSAND 212

873 96 DOCKSTATrivsel & Regler

Nattro - Respektera att tystnad skall råda mellan kl 22.00-07.00.


Förutom sunt förnuft så utgår vi från Svenska Campingvärdars fastställda ordningsregler. Campingpersonal äger rätten att avvisa gäster som inte följer dessa fastställda regler.

 

Husbilsplatserna är avsedda för incheckade gäster. Eventuella besökare måste parkera på gästparkeringen/Getsvedjebergsparkeringen.

 

Motortrafik i gånghastighet är nödvändigt för in- och utresor.

 

Hundar hålls kopplade inom campingområdet och rastas utanför området.

 

Grillning med ved är tillåten vid anordnade grillplatser. Grillning med gas/kolgrill vid campingtomterna är tillåten med grillar på ben eller dyl. Var observant om det råder eldningsförbud.

 

Bastun är öppen för alla våra incheckade gäster och ingår i vistelsen. Den går inte att boka, det är frisittning som gäller.
Våra boenden

På Skuleberget Havscamping, beläget ett stenkast från Örnsköldsvik och Kramfors i det vackra hjärtat av Höga Kusten, erbjuder vi ett brett utbud av boendealternativ för alla smaker och behov. Vår camping är en oas av lugn och skönhet, där moderna faciliteter möter den orörda naturen, skapande den ultimata destinationen för en oförglömlig semester. Oavsett om du föredrar friheten i din husbil eller husvagn, charmiga stugor med havsutsikt, eller den unika närheten till vattnet i vår gästhamn, har vi något för dig.

Boendealternativ på Skuleberget Havscamping

Stugor med havsutsikt: Våra nyligen byggda 2-bäddsstugor erbjuder en intim och bekväm upplevelse med alla moderna bekvämligheter. Varje stuga är utrustad med wc, dusch, och ett pentry med mikrovågsugn samt kyl/frysfack. Tack vare det flexibla sovalternativet med antingen två enkelsängar eller en dubbelsäng, samt tillgången till Wi-Fi och bastu, garanteras en avkopplande vistelse. Med ett eget bänkset utanför stugan kan du njuta av måltider med en storslagen utsikt över Norrfjärden.

Ställplatser för husvagn och husbil: För dig som tar med ditt eget boende på hjul erbjuder vi välutrustade ställplatser med eluttag, toalett, dusch, bastu, och Wi-Fi. Våra ställplatser är designade för att ge dig en perfekt balans mellan äventyr och avkoppling, med direkt närhet till både vatten och skog.

Gästhamn för vattenäventyrare: För de som föredrar att anlända med båt, erbjuder vår gästhamn en välkomnande plats med tillgång till samma fantastiska faciliteter som resten av vår camping.

Varför Skuleberget Havscamping?

Unika naturupplevelser: Med Skuleberget och Skuleskogens Nationalpark som grannar, är vår camping den perfekta utgångspunkten för att utforska allt vad Höga Kusten har att erbjuda – från vandring och Via Ferrata-klättring till musikaliska upplevelser vid Naturscen Skuleberget.

Vattenbaserade äventyr: Vår direkt närhet till havet erbjuder oändliga möjligheter för båt- och kajakutflykter, vare sig du vill utforska Sveriges högsta ö Mjältön, den charmiga Ulvön, eller bara njuta av lugna stunder på vår egen sandstrand.

Husdjursvänligt boende: Vi förstår vikten av att kunna ta med hela familjen på semester, inklusive de fyrbenta medlemmarna. Våra stugor och ställplatser välkomnar gäster med husdjur, så att ingen behöver lämnas bakom.

Modern komfort i naturskön miljö: Trots vår närhet till naturen kompromissar vi inte med bekvämlighet. Våra boenden är utrustade med moderna faciliteter för att säkerställa en bekväm och bekymmersfri vistelse.

På Skuleberget Havscamping strävar vi efter att erbjuda en plats där äventyr möter avkoppling, och där varje gäst kan skapa minnen för livet. Vare sig du söker en aktiv semester fylld med vandring och klättring, eller en lugn reträtt vid havet, är vår camping den perfekta platsen för din nästa semester.

Varmt välkomna till Skuleberget Havscamping – där Sveriges storslagna natur väntar på att utforskas.

Din guide till boende i Höga Kusten


Höga Kusten, ett av Sveriges mest imponerande naturområden, bjuder på en mängd boendealternativ som passar alla typer av besökare. Från familjevänliga hotell till mysiga stugor och campingplatser som välkomnar husdjur, finns det något för varje smak och budget. Här är din guide till att hitta det perfekta boendet i Höga Kusten, med fokus på Skuleberget, Docksta, Ulvön, och alternativ för de som reser med hund.


Skuleberget och dess omgivningar


Boende vid Skuleberget: Skuleberget, känd för sina majestätiska vyer och utomhusaktiviteter, erbjuder boendealternativ som sträcker sig från camping till bekväma stugor och hotell. Här kan du bo mitt i naturen med enkel tillgång till vandring, klättring och Skulebergets linbana. För de som söker närhet till Skulebergets äventyr men föredrar ett lugnare läge, finns flera alternativ i närliggande områden. Dessa boenden kombinerar bekvämligheten av att vara nära naturens underverk med en mer avskild och lugn atmosfär.


Docksta och dess charm


Boende Docksta: Docksta, en pittoresk by inom Höga Kusten, är ett utmärkt utgångsläge för att utforska både land och vatten. Här hittar du allt från vandrarhem till gästhus och stugor, perfekt för de som vill uppleva både Skuleskogens Nationalpark och den vackra kustlinjen.


Ulvön - en öupplevelse


Boende Ulvön: Ulvön erbjuder en unik öupplevelse med traditionella fiskebyar och en avslappnad atmosfär. Boendemöjligheterna här inkluderar allt från enklare rum till fullt utrustade stugor, vilket ger besökarna en chans att verkligen koppla av och njuta av den lokala kulturen och naturen.


Husdjursvänliga alternativ


Höga Kusten boende med hund

För de som inte vill lämna sina fyrbenta vänner hemma, finns det gott om husdjursvänliga boendealternativ i Höga Kusten. Många stugor, campingplatser och även vissa hotell välkomnar husdjur, så att hela familjen kan njuta av semestern tillsammans.


Varför välja Höga Kusten?


Oavsett var du väljer att bo i Höga Kusten, kommer du att omges av några av Sveriges mest spektakulära landskap. Regionen erbjuder en perfekt blandning av avkoppling, äventyr och kulturella upplevelser, med boendealternativ som passar alla önskemål och behov.


När du planerar din resa till Höga Kusten, överväg vad som är viktigast för dig – vare sig det är närheten till specifika attraktioner, behovet av ett husdjursvänligt boende, eller bara en önskan om att vakna upp till en fantastisk utsikt varje morgon. Med lite forskning kan du hitta det perfekta boendet som gör din vistelse i Höga Kusten oförglömlig.

60% OFF

on everything in store