BÅTTUR TILL MJÄLTÖN

Sveriges högsta ö

MJÄLTÖN - SVERIGES HÖGSTA Ö


Det är med stor glädje vi i sommar kan erbjuda båtturer från Skuleberget Havscamping till Mjältön med M/S Asta.

 

Mjältön, Sveriges högsta ö med en topp på 236 meter över havet och ett 600 meter brett naturreservat tvärs över den vackra ön. När övriga Höga Kusten kryllar av människor så törs vi lova att Mjältön fortsätter leverera lugn och ro. 

 

Resan ut tar ca 20 minuter och ni blir avsläppta på västra sidan av Mjältöns naturreservat där en stig ringlar sig upp till öns topp där utsikten över Världsarvet Höga Kusten är minst sagt magnifik.

 

På vägen ner rekommenderar vi stigen via östra delen av naturreservatet som innefattar den mysiga naturhamnen Baggviken. Ca 4,5 timmar senare plockas ni upp på samma plats som ni lämnades för hemresa mot Veåsand och Skuleberget Havscamping.

TURER

DAGAR

Lör & Sön 6 - 7 juli

Lör & Sön 13 - 14 juli

Lör & Sön 20 - 21 juli

Lör & Sön 27 - 28 juli

 

TIDER

Avresa: Kl 09:00 Skuleberget Havscamping - Mjältön 

Hemresa: Kl 14:00 Mjältön - Skuleberget Havscamping

 

Pris: 400kr/per person tur & retur

 

OBSERVERA!

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en resa om deltagarantalet blir för lågt, alternativt om väderförhållandena riskerar att förstöra upplevelsen. Vi anser att en stor del av upplevelsen med att åka till Ulvön eller Mjältön är båtresan dit och hem. Därför väljer vi att ställa in vid dåliga väderutsikter som hård vind, regnväder eller dimma. Givetvis ersätter vi då 100 % av betald biljett. Köpt biljett går ej att avboka.

60% OFF

on everything in store